lauantai 3. toukokuuta 2014

MILLA


Oi, mikä kunnia onkaan päästä vierailemaan täällä Annikan blogissa! Siellä ruudun toisella puolella on varmaankin uusia kasvoja, joten ajattelin aloittaa esittelemällä itseni - näinhän hyvien tapojen mukaan kuuluu toimia. Nimeni on Milla. Olen 26-vuotias luokanopettajaopiskelija Helsingin yliopistosta, jossa opiskelen nyt neljättä vuotta. Olen kirjoittanut tyylipainotteista lifestyle-blogia nimeltään Millamainen kesästä 2011 lähtien. 

Koska blogissani on niin vahvasti näkyvissä oma tyylini, ajattelin tehdä tänne Annikan blogin puolelle jonkin siihen liittyvän postauksen. Tänään käyskennellessäni räntäsateessa, keksin idean: haluan virallisesti hyvästellä talvi- ja kevättyylini, ja toivottaa tervetulleeksi kesämuodin. Ehkäpä se lämmin kevät ja sen myötä kesä, ymmärtävät tulla vähän nopeammin (ja lopullisemmin) näiden jäähyväisten myötä. 

Mikäpä olisikaan parempi tapa hyvästellä kylmien kelien muoti kuin kokoamalla kaikki talvi- ja kevätkauden tyylini samaan postauksen. Tämän jälkeen niitä ei tarvitsekaan sitten enää muistella. ;) 


No, miltäs näyttävät talvi- ja kevättyylini? Löytyikö suosikkiasuja, joiden myötä kylmät ja viileät kelit eivät ehkä tunnukaan ajatuksen tasolla niin kamalilta? Mun täytyy ehkä myöntää, että mulla tulee sittenkin vähän ikävä mun takkeja... Onneksi tiedän, että kyllä se syksy ja talvi taas koittavat. Silloin raikas, viileä ilma tuntuu varmasti ihanalta. Mutta nyt: 

Farewell to winter and cold weathers! Sayonara! Goodbye!

Kuvaile itseäsi viidellä sanalla. Positiivinen, tyytyväinen, empaattinen, helposti lähestyttävä, tunteellinen

Mikä sinusta tulee isona? Luokanopettaja, kuten Annikastakin. Toivottavasti saan luokanopen paperit käteeni alkutalvesta, jotta kihlattuni ja minun unelma Lontooseen muuttamisesta toteutuu. Pitäkää peukkuja, että saan graduani edistettyä! 

Jos nyt saisit teleportata itsesi mihin tahansa, minne menisit? Mä haaveilen teleportaamisen jalosta taidosta aika useinkin, koska mua ärsyttää kulkea paikasta A paikkaan B. Ois paljon siistimpää ja helpompaa teleportata itsensä paikasta paikkaan... Jos nyt pitäisi päättää paikka, teleporttaisin itseni varmaankin New Yorkiin. 

Kuka on esikuvasi? Mulla ei suoranaisesti ole ketään esikuvaa. Äitini ja iskäni ovat tietenkin esikuviani, mutta heidän lisäkseen mulla ei tule ketään mieleen. Mä ehkä ennemminkin ihailen esimerkiksi tiettyjä luonteenpiirteitä ihmisissä kuin yhtä "kokonaista" henkilöä. 

Kirjoitatko omaa blogia/voisitko kuvitella perustavasi oman blogin? Olen kirjoittanut kesästä 2011 lähtien Millamainen-blogia. Blogin kirjoittamisesta on tullut tärkeä osa elämääni, enkä ainakaan tällä hetkellä näe elämääni ilman blogiani. 


2 kommenttia :

Kommentit ilahduttavat aina!