perjantai 25. huhtikuuta 2014

ICH BIN EIN BERLINER


Kolme kokonaista päivää Berliiniä. Döner kebabia, currywurstia ja kaljaa, jota en oikeasti koskaan tavallisesti juo. Lukemattomia taidekeskusteluja kuvisporukan kanssa, taiteilijoiden työhuoneita ja henkeäsalpaavan suuria museoita. Converseihin ainakin sata kävelykilometriä lisää ja tupakansavun täyttämiä kapakoita iltaisin. Hostellin ruuhkainen aamupala ja eri kirjain-Bahnien reittien opettelua. Lehdet jo puissa ja jännittävä tunnelma Spreeparkin, hylätyn huvipuiston, aitojen juurella. Itse en uskaltanut kiivetä aidan yli, mutta jotkut rohkeat tekivät niin. Kolmessa päivässä ehti kokea niin paljon, että kotiin päästyä olo oli kuin katujyrän alle jääneellä. Ihan en ole vieläkään päässyt yli mahtavasta reissusta, joka hitsasi kuvispoppoon entistäkin tiukemmin yhteen.


13 kommenttia :

 1. Vauuu, ihan superupeita ja kauniita kuvia! :---O Erityisesti kolme vikaa, aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitokset, ihanainen Helmi! <3 Berliini oli kyllä kuvaamisen kannalta ihan aarreaitta, katsoi minne tahansa niin inspiroitui :)

   Poista
 2. Kolmanneks vika kuva on _UPEEE_ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on holokaustin muistomerkiltä, oli jotenkin aika vaikuttava paikka, ja tuo on oikeastaan ainoa onnistunut kuva sieltä. Olin vissiin niin fiiliksissä itse paikasta, että kuvaaminen ei tahtonut onnistua ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Tässä tulee ihan itsellekin kamala matkakuume! :D Saksassa näyttää olleen jo kevät pitkällä :)

  Kaisa/The Style Jungle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Kaisa! Omakin matkakuumeeni vain paheni reissussa, tekisi heti mieli lähteä uudestaan jonnekin :D

   Poista
 4. Onpas kivoja matkakuvia! Olen itsekin Berliinissä käynyt ja tykästyin kyllä kovasti kyseiseen paikkaan :) Sinne pitää päästä vielä uudelleenkin!

  ♥: Eksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berliini oli kyllä kiva kaupunki, varsinkin nyt keväällä, kun puissa oli jo ihanasti lehdet :)

   Poista
 5. Upeita kuvia!! Mun siskopuoleni asuu Berliinissä, nyt tuli sellainen olo että täytyis varmaan lähteä sinne kyläilemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, olen aina ihan kateellinen niille, joilla asuu tuttuja tai sukulaisia ulkomailla, on aina hyvä syy lähteä reissuun ;) Mahtavaa matkaa, jos päätät Berliiniin lähteä!

   Poista
 6. Siis miten paljon nätimmältä tuollakin näyttää nyt kun sillon tammikuussa kun ite pyörähettiin! Ai vitsit!

  t. numeropalveluntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oltiin kyllä juuri hyvään aikaan, ja tuo vehreys näytti tuplasti upeammalta, kun Suomessa oli ollut niin kurjat kelit ennen meidän lähtöä. :)

   Poista
 7. Siis VAU mitä kuvia! :) tosi upeita!

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!