torstai 3. huhtikuuta 2014

RIINA


Kukkuu kaiffarit! Se on Numeropalvelun tyttö tääl! No on mulla nimikin ja se on Riina. Oon lukenut Annikan blogia viime kesästä asti kun aloitin työt ihanaisessa nollakakkosessa ja varsinkin pitkinä ilta – ja yövuoroina on paaaljon aikaa lukea blogeja ja Annikalla on niin törkeen hyvä tunnelma niin jäin sit koukkuun. Kun Annika kuulutti vierasbloggaus mahdollisuutta niin ajattelin: ”hetkeni on koittanut, sisäinen tähtibloggarini pääsee valloilleen!” Mutta sitten mietin, että siihen on erittäin hyvä syy, miksi en ole menestyksekäs lifestylenbloggari vaikka henkisesti olenkin vähintään eevakolu.

Päätettiin sitten, että koska ra-kas-tan blogeja ja kaikkia blogihaasteita, niin toteutan vieraspostauksenani perinteisen Päivä kuvina – menon ja pidemmittä puheitta, seuraa numeropalvelutytön "tämän-takia-minulla-ei-ole-lifestyleblogia-vaikka-välillä-kuvittelen-olevani-oman-elämäni-eeva-kolu-päivä-kuvina”. Kaikki kuvat otettu Samsung Galaxy II:sella ja muokattu A Beautiful Mess – sovelluksella. 


1. Ah, ihana aamu. Suomalaista designiä ja ajatuksia aivoille (skippasin kaikki Ukraina uutiset koska todellisuudessa aamuisin maailmanpolitiikka ei kiinnosta, hävettää vaan vähän). Aamiaiseksi nautin sitä uutta Rahkaisaa jogurttia ja se ei kuulkaat maistunut yhtään mansikalle eikä rahkalle, en suosittele. Kahvi oli hyvää. 


2. Onko mitään juntinpaa kun jumppavideoiden kanssa treenaaminen? No ehkä Crocsit (vaikka niistäkin jossain blogimestoissa leivotaan kesän 2014 kuuminta juttua…). Ja siis mun puolustus on et kyseessä oli kuitenkin katu-uskottavasti jooga jota harjoiteltiin siis Tablet Sovelluksen kanssa eikä millään veehooässällä! Huomatkaa myös päällekkäin olevat läppärit ja sata kirjaa sohvapöydän alle, asunnossa kirjoitetaan kahta kandia. 


3. Täsä mä ny sit oon! Koitin ottaa selfiee ekaa kertaa ajastimella ja… no…. meni niin kauan aikaa että melkein myöhästyin viikon ainoalta luennolta – Time well spend. No Näette sentään OOTD:n joka on melko klassista meikää koska tyyli-ikonini on Glee:n Rachel Berry – Season 2. 


4. Maailma on menettänyt minussa mahtavan graafisen suunnittelijan. Jos jäi epäselväksi, niin kyseessä on Kiinan ja USA:n talouden rakenteen mallinnus! 


5. Menos duunii. Meillä on ehkä eeppisin aula ikinä!! Työvuoron suurin pettymys oli se, ettei Vladimir Putinille ole julkista numeroa. Nyyh. 


6. Pienet pirskeet ainejärjestöni entisten ja nykyisten juhlavastaavien muodostaman salaseuran kesken. Tulin tyylikkäästi tunnin myöhässä ja unohdin ostamani jäätelön työpaikan pakastimeen. Kyllä, tämä on minun käsitykseni onnistuneesta kuvasta. 


7. Klo 00.35 entligen hemma! Joo meillä on pinkki valo vessassa. 


8. HA! Otin tämän seuraavana aamuna koska halusin parillisen määrän kuvia! Kuvassa kuolleet kukat ja Sokrates. Ehkä eniten minua kuvaava parivaljakko ikinä!

Kuvaile itseäsi viidellä sanalla. Höppänä, hyväntuulinen, hurmaava, avulias ja ironinen

Mikä sinusta tulee isona? Valtiotieteiden maisteri eli maailmanparantaja/virkamies

Jos nyt saisit teleportata itsesi mihin tahansa, minne menisit?  Siihen hetkeen että toi kandi on kirjoittanut itse itsensä.

Kuka on esikuvasi?  Ihailen ihmisiä jotka itsesäälin sijasta koittavat tehdä asialle jotain. Tällä hetkellä jakamattoman ihailuni saa Malala Yousafzai, muikki on 16 ja saanut enemmän aikaa kun mitä minä tulen ikinä saamaan!

Kirjoitatko omaa blogia / voisitko kuvitella perustavasi oman blogin? Noh, kuten ehkä huomaatte, en pidä mutta olisin ihan mahtava bloggailussa. Tällä hetkellä ylläpidän kuitenkin huippuaktiivista ja mahtavaa instagram tiliä @riinapursiainen

xoxo, Numeropalveluntyttö

ps. valitsemastani kappaleesta sen verran että kuvin ottopäivänä oli YK:n International Day of Happines ja sen lisäksi kappaleeni on salainen aseeni ikävyyden karkoitukseen: etsi vessa, pistä kappale soimaan ja bailaa yksin! Johan rupes hymy nousemaan huulille!


pps. Kiitos Annikalle unelmani toteuttamisesta! WOHOO! 


2 kommenttia :

  1. Hahhah, olipa ihan törkeen hauska postaus! Sussa todellakin on lifestyle-bloggaajaa ja eevakolua ja ties mitä! Eli oma blogi pystyyn, bitte bitte bitte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ihan samaa mieltä itsekin, kun Riinan postausta lueskelin! Neitokainen on todellakin kiitosvillasukkansa ansainnut. :)

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!