lauantai 29. maaliskuuta 2014

RUKA


Olen painanut viikon niin täysillä kuin olen pystynyt. Olen tehnyt parhaimmillaan yli neljätoistatuntista koulu- ja työpäivää ilman, että olen ehtinyt käydä välissä kotona laisinkaan. Olen stressannut tulevista kouluhommien deadlineista ja viikon päästä koittavasta Berliinin -reissusta. Mutta mitä voikaan yksi vapaa viikonloppu saada aikaan - eilinen ilta kului rakkaan ystävän hiuksia laittaessa ja tänään ehdin hyvin saada ison läjän koulujuttuja tehtyä ennen kuin suuntaamme ensin ottamaan valokuvauskurssini päättötyön ja sitten eräisiin synttäripippaloihin. 

Viimeksi yhtä levollinen ja onnellinen fiilis taisi olla kuukausi sitten, kun elelimme viikon stressivapaasti Kuusamossa mökkeillen. Yllä olevat kuvatkin ovat kyseiseltä reissulta, leikin jalustan ja pitkän suljinajan kanssa poikien moottorikelkkaillessa järven jäällä. Kitkan toisella puolen siintää Ruka valoineen. 

Rentouttavaa viikonloppua!


12 kommenttia :

 1. Thumbs up 4 Berlin! DDR museo on mesta paikka ja kummallisints pizzaa ikinä saa Ron Teleskistä, se on just niin syrjässä, että luulee menneensä ohi mutta etsivä löytää ;) hyvää matkaa.

  T. Numeropalvelun tyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Meillä on vain kolme päivää aikaa perillä seikkailuun, saa nähdä minne porukka vie ;) Olisi kyllä kiva olla pidemmänkin aikaa, mutta tällä kertaa hieman tynkä reissu tiedossa. Ihana kuitenkin lähteä vähän reissuun täältä stressin keskeltä! :)

   Poista
 2. Oi toi viimeinen kuva! 8) Mikä tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli onnekas osuma, kun moottorikelkka ehti ajaa kahteen kertaan kameran edestä, ja Rukankin valot loistivat juuri sopivasti. :) <3

   Poista
 3. Huhhuh, aika rankkoja päiviä sinulla. :( Toivottavasti nyt helpottaa. Pakko jälleen tulla hehkuttamaan näitä upeita valokuvia blogissasi, sillä jäin vain lumoutuneena ihailemaan näitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko rankkaa on kyllä ollut, mutta huhtikuun puolenvälin jälkeen pitäisi vähän helpottaa. Sitä odotellessa ;)
   Kiitos ihanasta kommentistasi, blogi on ollut valitettavan hiljainen viime aikoina juurikin noiden kiireiden vuoksi, mutta ihanaa että teitä kivoja silti löytyy ruudun toiselta puolen <3

   Poista
 4. Hei osaatko tälleen kirjottamalla neuvoa miten ton biisin saa lisättyä noin? :) Itelläni on aina vaan se perus youtubevideo ja se on hyvin ärsyttävä.
  Ps. Ihania kuvia (jälleen)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään ihan normaalisti videon tekstieditorista siitä klaffin kuvasta klikaten. Sitten siinä HTML-puolella (tekstiruudun vas. yläkulmassa "Luo"-tekstin vierestä klikkaamalla) muutan videon koon haluamakseni. Voit testata tän niin, että sulla ei ole mitään muuta postauksessa kuin se video. Tällöin kaikki koodi koskee sitä videota, niin on helpompi näin alkuun tajuta missä mennään. (Itse en tosiaan mikään koodari ole, tämänkin olen vain itse testannut ja todennut toimivaksi.)
   Kahdessa kohdassa siellä koodissa pitäisi olla tällainen pätkä: height="266" width="320". Noihin molempiin muutat arvoiksi koon, johon haluat Youtube-palkin sovittaa. Height on siis korkeus ja width leveys, width voi olla vaikkapa siis blogisi palstaleveys, jolloin kuvat ovat kutakuinkin samanlevyisiä. Sitten vain takaisin "luo"-puolelle ja tekstiä kirjoittelemaan! :)

   Toivottavasti tästä oli apua - kuten sanottua, en itsekään ole mikään tekniikan ihmelapsi... ;)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!