torstai 20. maaliskuuta 2014

RED


Kävimme koulun valokuvauskurssilla tutustumassa TR1 Taidehallin näyttelyihin, ja vielä tämän viikon loppuun asti jatkuvan Kristian Kaarnan Mielen heijastuksia - Reflections of the Mind -näyttelyn kauniit maisemakuvat yhdistettyinä paikalla olleen taiteilijan omiin ajatuksiin inspiroivat minua näiden kuvien muokkauksessa. Mallina toimi Marika, jonka blogista löytyy postauksellinen kuvia samaisesta kuvaussessiosta.


10 kommenttia :

 1. Marika on kyllä niin kuvauksellinen! :) Tosi kauniita kuvia taas ja tuo viimeinen on kyllä omaan silmään niin upea, vau!

  Kaisa/The Style Jungle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marika on tosi upea, ja tietää minkälaista malleilua haluan ;) Kiitos paljon, ihanainen Kaisa! <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Näitä katsoessa alkaa miettiä, että ehkä sitä pitäisi itsekin vähän opetella tuota kuvanmuokkausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsehän olen ihan puhtaasti amatööri kuvanmuokkauksessa ja näihinkin meni aikaa ties miten kauan, vaikka tosi yksinkertaiset loppujen lopuksi olivatkin tehdä. Muokkailu on kuitenkin aika hauskaa puuhaa! :)

   Poista
 3. Meen sun blogiin vieläkin sun entisen blogin kautta, kun kirjoitan hakuun aina IKI tai OMA niin en koskaan löydä tätä ja sitten menee hermot. Ehkä tän kommentin jälkeen muistaisin, että se on IH eli H toisena kirjaimena. Osoittautuipa vaikeeks yhdistelmäksi mulle :D
  On kyllä upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo osoite on kieltämättä hankala, mutta esim. oma.blog..., ikioma.blog... ja annikanoma.blog... oli varattu. Toivottavasti osoite muistuu mieleen ensi kerralla helpommin, kiva että olet kuitenkin mutkienkin kautta päätynyt tänne :)
   Kiitos paljon! <3

   Poista
 4. Vitsi, sä oot saanu näistä ihan erilaisia tolla muokkauksella, WAUUUUU!

  VastaaPoista
 5. Vau mitä kuvia! Siis niin makeesti muokattuja! <3

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!