torstai 6. maaliskuuta 2014

SOHVI


Nämä kuvat on otettu jo helmikuun alkupuolella, kun saimme Marikan kanssa kunnian ottaa Sohvi-koiran 10-vuotiskuvat.Marikan ottamista kuvista löytyykin jo maistiaisia Marykatesta, ja yllä näette omaa kuvasaldoani. 10-vuotiaaksi Sohvi oli melkoisen touhukas, ja paikallaan pysyminen valokuvauksen aikana ei ollut rouvan lempipuuhia. Onneksi myös onnistuneita kuvia mahtui joukkoon, ja Sohvin omistaja sai kivoja muistoja kymppiveestä. Itselleni tämä oli ensimmäinen "valokuvauskeikka", ja tuli todellakin huomattua, että eläinten kuvaaminen on hieman eri asia kuin ihmiskuvien nappaaminen. Huippua joka tapauksessa, ja kokemuskin karttui mukavasti. 
Kiitokset ja onnittelut Sohvi -mallillemme!


12 kommenttia :

 1. Voi miten ihania kuvia! :-) Kyllä ne eläimetkin vaan on niin valokuvauksellisia<3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla oli hyvä malli ;) Oli ihan mahtavaa päästä kuvaamaan välillä vieraampaa koiraa, kun porukoiden koirien kuvaaminen on niin arkipäiväistä. Ja kyllähän sieltä joukosta onneksi niitä parempiakin otoksia löytyi! :)

   Poista
 2. Aww hän on suloinen <3 onnittelut hänelle !

  VastaaPoista
 3. voi miten suloinen ihanuus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvi oli hieman eri mieltä valokuvauksesta, mutta muuten kyllä oikein hyväntuulinen vanha rouva <3

   Poista
 4. Tosi kivoja kuvia :) olisi ehkä ollut kiva saada sellainen kuva jossa näkee koiran koko naaman, mutta helpommin sanottu kuin tehty tottakai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, Sohvi oli aika liikkuvainen, ja itse valitsin postaukseen omasta mielestäni parhaat kuvat. Sohvi tykkäsi myös esitellä kieltään, joten onnistunutta suoraan edestä otettua kuvaa en saanut ;)

   Poista
 5. Voi miten pörröinen ja hurmaava kaunotar! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvi on kyllä kaunis koira, ihana karvapallo! <3

   Poista
 6. Hei! Kysyit rakkauslapasten ohjetta:

  http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94016

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Onnistuin lopulta löytämään ohjeen Novitan sivuilta, en vain tiennyt millä hakusanalla pitäisi hakea. Kivat lapaset onnistuin kihlaparille neulomaan <3

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!