perjantai 23. toukokuuta 2014

SINI STUDIOSSATehdessäni huhtikuussa kouluprojektia studiokuvauksesta, sain mallikseni myös Hair Artin aurinkoisen Sinin. Päädyimme kuvaamaan Sinistä useamman kuvan sarjan, jossa jokainen kuva kertoo tärkeää tarinaansa Sinin lempiharrastuksista ja elämän tärkeistä tukipilareista. Kuvasarjan idea oli mielestäni aivan loistava, ja olisi mahtavaa jonakin päivänä kuvata vastaavia sarjoja vielä muistakin ihmisistä. Oli myös mahtavaa tutusua mielettömän aitoon ja jotenkin maailman kanssa sovussa olevaan ihmiseen, joka on aikaisemmin ollut minulle tuttu vain hiusmaailman puolelta. Kiitokset mallille, oli kivaa!


8 kommenttia :

 1. Valokuvaajan ja mallin hyvä yhteistyö näkyy ihanasti kuvista! (:

  VastaaPoista
 2. Onpas onnistuneita kuvia :) Mitä sä opiskeletkaan kun teit tällaisen kouluprojektin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! :) Opiskelen luokanopettajaksi, mutta tein samalla kuvataiteen pitkän sivuaineen ja siihen liittyen sai valita oman syventymiskohteen. Itse syvennyin studiokuvaukseen. :)

   Poista
 3. Aivan mahtavia kuvia :) ei näytä yhtään teennäisiltä tai väkisin väännetyiltä - kuvittelisin ettei studiossa ihan helppoa ole :) malliksi olet saanut oikean kaunottaren!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, kommenttisi lämmitti mieltä <3 Sini on kyllä upea kaunotar, oli ihanaa päästä kuvailemaan häntä! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Reetta, kunnia kuuluu kyllä pääasiassa kauniille mallilleni :) <3

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!