keskiviikko 7. toukokuuta 2014

KEIJU


Rakas ystäväni Laura malleili minulle koulun studiossa pari viikkoa sitten, ja viimeinkin sain kuvia muokattua mieleisekseni. Niin kaunis tuo Laura, ja yksi niistä ihmisistä, joiden kanssa sielut kohtaavat jotenkin ihan täysin. Voin vain kuvitella siivet selkään ja keijupölyä ympärille.


8 kommenttia :

 1. Ihanasti olet saanut pysäytettyä näihin kuviin liikkeen ja ilmavuuden. Mallisi taitaa loistavasti myös kehonhallinnan, sillä näistä kuvista tosiaan tulee olo, että tätä tyttöä kannattelisivat näkymättömät siivet!

  http://rakkaudellasatua.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi! <3 Lauralla on kyllä ihan uskomaton kyky pitää sekä ilme että asento onnistuneina, ja kun ohjeistin neitokaista, niin riitti että kerran sanoi niin asento jo korjaantui. :)

   Poista
 2. Vautsi miten kauniita kuvia! :-)
  En olekkaan pitkään aikaan kommentoinut, mutta täällä sitä edelleen ollaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sekä minun että mallini puolesta! <3 Itsekin olen nyt viime aikoina ollut maailman laiskin kommentoimaan muiden blogeja. Jotenkin sitä lukee postaukset vain niin muka-kiireessä, että kommentointi jää. Pitäisi ryhdistäytyä! Kiva kuulla, että oot kuitenkin edelleen mukana ;)

   Poista
 3. Vautsi miten upeita kuvia :) paljon toi maksaa jos tulisin sin luo kuvattavaksi? :) olis ihana jos myös stailaisit ja tekisit meikit, mitkä tosiaan voisin tehdä itse mut sellanen Täysin NEW look olis ihana!!! :) kiva jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ihanaa kuulla, että tykkäät näistä kuvista. :) Mielelläni kuvaan muitakin kuin tuttujani, eli uudet mallit ovat ilman muuta tervetulleita! Jos laitat minulle sähköpostia osoitteeseen operaatiojalokivimeri@hotmail.fi, niin voidaan keskustella asiasta lisää. :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!