tiistai 13. toukokuuta 2014

PAKKAHUONEEN TÄYDELTÄ MUOTIA


Tamperelaiset hoi! Ensi sunnuntaina 18.5. kannattaa suunnata Pakkahuoneen kulmille, sillä yksi kevään odotetuimmista tapahtumista pärähtää käyntiin kello yksitoista! Viime vuonna suurmenestykseksi noussut Muotikirppis järjestetään uudelleen, ja itse asiassa kaikille lasten muodista kiinnostuneille järjestetään tekemistä jo lauantaina Minimuotikirppiksen merkeissä. Olen itse mukana kirppishulinoissa sunnuntaina myyjän roolissa, ja olemmekin siskoni Marikan kanssa tyhjentäneet vaatekaapeistamme melkoiset läjät myyntiartikkeleita kirpparia ajatellen. Myytävänä on niin kenkiä, vaatteita kuin laukkujakin - monet ihan vain muutamaan kertaan käytettyjä hutiostoksia. Kannattaa tulla siis kaivelemaan pöytämme aarteita, niin mahdollisimman moni juttu saa uuden, paremman kodin.

Toivottavasti törmätään Muotikirppiksellä, tervetuloa ostoksille ja moikkailemaan! 


2 kommenttia :

  1. Vitsit, olisin niin halunnu tulla tonne, etsimään aarteita ja tapaamaan bloggaajakollegoita, mutta oon just tänä viikonloppuna opintomatkalla. D: Nyyh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Toisaalta tuo teidän reissu on varmasti ihan mahtava, eiköhän näitä mahdollisuuksia kuitenkin tule lisää ;) Upeaa reissua! <3

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!