torstai 15. toukokuuta 2014

ARBORETUM


Hatanpään arboretum, tuo minun ja Marikan viime kesän lempipaikka, oli jo saanut ylleen kevään värejä, kun eräänä iltana suuntasimme siskoni kanssa sinne kuvailemaan ensimmäisiä kukkia ja lintuja. Viime aikoina olen keskittynyt niin vahvasti studiokuvaukseen ja kuvien muokkaamiseen, että kamera on miltei alkanut ahdistaa. En ollutkaan kuvannut hetkeen studiokuvia lukuun ottamatta mitään, ja olin aivan innoissani päästessäni luontoon kuvailemaan. Yht'äkkiä kuvausinspiraatio onkin taas huipussaan, enkä malta odottaa että käytän jonkin vapaapäivän Marikan kanssa oikein kunnolla valokuvaamiseen.

SEURAA OMAA:
INSTAGRAM @jalokivimeri


8 kommenttia :

 1. Voi tuota viimeistä kuvaa! Sorsat ovat jotenkin niin sympaattisia otuksia. :D Kuulostaa muuten niin tutulta tuo, että jokin asia alkaa ahdistaa kun sitä tekee oikein intensiivisesti. Viime kesänä kirjoitin ja kuvasin työkseni niin paljon, että blogin kirjoittaminen ei onnistunut oikein ollenkaan. Ei tehnyt mieli enää pitkän työpäivän jälkeen istahtaa blogin ääreen, kun oli päivän lehtijuttuja väsäillyt toimituksessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sorsissa on jotain sellaista vähän höhlää ja kovin viatonta, hauskoja otuksia :D
   Hassu ilmiö juurikin tämä, sillä vaikka valokuvaus on ollut rakas harrastus jo pitkään, niin sitäkään ei sittenkään pystynyt määräänsä enempää tekemään :D Varmasti kuvailemassasi työssä sama juttu, että alkaa kuvat ja kirjoittaminen tulla korvista ulos jossain vaiheessa, vaikka kuinka tykkäisi työstään. :)

   Poista
 2. Onko Marika poistanut bloginsa? Olen vähän jäljessä blogien luvussa, huomasin vaan ettei tuo linkki toiminut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marika olikin blogiinsa jossain vaiheessa kirjoittanut (mutta nyt sitä ei tietenkään enää näy, kun blogi on piilotettu...), että tekee ulkoasuremonttia blogissaan tällä viikolla. Ymmärsin, että blogin piti olla poissa näkyvistä vain päivän verran, mutta remppa on varmaan pitkittynyt. Eiköhän kohta aukea uusi, entistäkin hienomman näköinen Marykate ;)

   Poista
 3. Ihania nuo kuvat! Etenkin nuo sorsa-kuvat kiinnittivät huomioni, sillä on ne vain jotenkin niin hassuja otuksia. :) Itsekin yritin vähän aikaa sitten ottaa kuvia sorsista, mutta lopputulos ei ollut lähellekään noin hyvä kun sinulla. Näitä on kyllä ilo katsella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kolibri! :) Näitä sorsakuvia ottaessa kävi kyllä tuuri, sillä linnut olivat kovinkin tuttavallisia eivätkä arastelleet lainkaan - ennemmin meinasivat tulla liian lähelle ;)

   Poista
 4. Ihania sorsia! Itsekin kävin samaisessa paikassa (ja syötin varmaan juuri samaisia sorsiakin) pari viikkoa sitten Tree:lla vieraillessani ja sinne pitää ehdottomasti päästä joskus uusiksi :)

  http://rakkaudellasatua.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, itselläni jäi sorsien syöttäminen väliin, mutta kuvaamisen kannalta onneksi joku oli juuri samaan aikaan paikalla leivänmurujen kanssa ;) Arboretum on kyllä uskomattoman kaunis paikka <3

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!