lauantai 18. tammikuuta 2014

RAKKAUSKIRJE


Tampere tuntuu kodilta, juuri minun kokoiseni kaupunki. Täällä on perhe, on ystäviä, on rakkaus, opiskelut ja työt. Illan pimeydessä kaupunkia halkova koski on omalla tavallaan kovin maaginen, lumoava. Yhden pakkaspäivän illan vietin kaupunkia kuvaten, kylmyyden purressa poskia ja sormia. Varpaisiin ei pakkanen päässyt tarttumaan, kiitos äidin antamien lämpöpohjallisten. 

Kylmyydestä ja yksinolosta huolimatta tunsin itseni onnelliseksi, seikkailunhaluiseksi. Olinhan yhden rakkaimmista ystävistäni, Tampereen, sylissä. 


10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt kun sulla on taas laturi kameraan (:D) niin voidaankin käydä yhdessä kuvailemassa joku päivä vaikka auringonlaskua!!! ;)

   Poista
 2. taala ma nyt oleeeen! hyvältä nättää ;) t. numeropalveluntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee mahtavaa, kiitos! Tervetuloa uudenkin blogin puolelle! <3

   Poista
 3. Oot kyllä saanut mut vakuuttuneeksi Tampereesta, vaikka en asu lähelläkään sitä enkä myöskään keväällä ole hakemassa sinne opiskelemaan. Ei ketään tuttujakaan asu Tampereella, mutta hienoa että viihdyt! Itsehän en viihdy lainkaan täällä kotipaikkakunnalla missä asunut koko ikäni vieläpä samassa talossa. Varmaan se aika normaalia näin kun pienes kaupungissa asuu, että alkaa kadehdia näitä paljo isompia kaupunkeja :) Eipä täälläkään enää asu kuin 6kk, joten aika jännät fiilikset alkaa oleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä siinä on, mutta tunnen vain oloni jotenkin niin hyväksi täällä. Tietenkään kaikki eivät Tampereesta tykkää, mutta minulle tämä on juuri sopiva kaupunki <3
   Ymmärtäähän sen, että pikkukaupunki alkaa ahdistaa - enhän itsekään varsinaisesti ole paljasjalkainen tamperelainen, vaan naapuripaikkakunnalta muuttanut ;) Huii, omaan kotiin muuttaminen on kyllä jännää mutta älyttömän innostavaa puuhaa silti!

   Poista
 4. Annika VAU, todella upeita kuvia!

  VastaaPoista
 5. oi että, mulle tulee aina niin ikävä tampereelle kun luen sun postauksia! <3 Oon asunut siellä kolme kesää veljen opiskelija-asunnossa ja edelleen sinne on pakko päästä lomilla ihan vaan päiväksi käymään. :)
  Nimimerkillä: hyppäsin kuuden aikaan junaan ja olin yhdeksältä aamupalalla stockalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, melkoinen Tampere -kaipuu saa olla, että jo kuudelta on junassa ;) <3 Tampere on kyllä kaupunki mun mieleeni, ei ihme että tänne haluaa palata uudelleen ja uudelleen! ;)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!