perjantai 17. tammikuuta 2014

GREY RIDING HOOD


Teiltä ei taatusti jää blogitaipaleen jatkuessa epäselväksi, kuka useimmiten häärii kameran edessä silloin, kun itse räpsin kuvia. Olemme siskoni Marikan kanssa melkoinen tutkapari; ymmärrämme toisiamme puolesta sanasta ja tiedämme, millaisia kuvia toinen haluaa. Täytyy kyllä pikimmiten kuvailla myös jonkun muun kanssa, olemme Marikan kanssa hitsautuneet niin yhteen, että välillä voisi olla terveellistä kokeilla, miten jonkun toisen kuvaaminen enää onnistuukaan. 

Nämä kuvat on otettu viikko sitten, juuri kun lumi satoi maahan jäädäkseen. Samalla kertaa Marika nappasi myös aikaisemmin OMAKUVA -postauksessa näkyneet kuvat, ja myönnettävä on ettei päivän kuvasaldo vieläkään ollut tässä; näitä kuvia saatte katsella vielä parin postauksen verran.

SEURAA OMAA:
instagram @jalokivimeri


10 kommenttia :

 1. Voi että, mä olen jäänyt OMAan jo ihan koukkuun! Blogi on kyllä niin sinunnäköisesi, taisit tehdä aivan oikean päätöksen "aloittaa alusta". ♥

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, musta itsestä tuntuu myös niin oikealta tämä muutto, hetkeäkään ei ole kaduttanut.
   Kiva kuulla, että blogi miellyttää sinuakin! Mahtiviikonloppua sullekin, Noora!♥

   Poista
 2. Oii! Tykkään tästä sinun uudesta OMA-blogistasi aivan mielettömästi! Niin sinun näköinen blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, ihana kuulla että blogi miellyttää! :)

   Poista
 3. Mulle tulee usein siskostasi mieleen jersey shoren deena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, olin kokonaan unohtanut vastata kommenttiisi! Itse en ole ohjelmaa seurannut, niin oli pakko googlettaa kenestä on kyse :D mutta juu, ehkä Marikassa on hieman jotain samaa :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!