torstai 23. tammikuuta 2014

KATSE


Ostin joulun jälkeen kameraani ulkoisen salaman, Metzin Megablitz 36 AF-5:n. En voisi olla tyytyväisempi ostokseeni, sillä ilman sitä sisätiloissa kuvaaminen pimeinä iltoina olisi ollut miltei mahdotonta. Nämäkin kuvat on otettu vanhempiemme kodinhoitohuoneessa, ja salaman antama valo pelasti kuvaussessiomme. Salaman kanssa samoihin aikoihin hankin kameraani myös pidemmän objektiivin, Canonin 55-250 mm IS II -putken, jolla nämäkin kuvat on otettu. Uusilla kuvausvälineilläni onkin hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan; salamasta pulitin vajaat sata euroa ja objektiivi kustansi noin 150 euroa. Enkä ainakaan toistaiseksi ole joutunut katumaan; kovin tyytyväinen olen kumpaankin uuteen leluuni ollut!

SEURAA OMAA:
Instagram @jalokivimeri


6 kommenttia :

 1. Ulkoinen salama olis kyl mahtava! Paljonko sä maksoit omastasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salama oli Gigantin halvin, eli 99 euroa. Mulle ihan riittävän hyvä, kun en kumminkaan mikään ammattilainen todellakaan ole. :) Hirmu helppokäyttöinen, välähdyksen tehoa saa säädettyä kameran asetuksista ja päätä saa säädettyä ylös- ja alaspäin. Suosittelen kyllä, välkky on pelastanut jo monet sisäkuvani! ;)

   Poista
  2. Kuulostaa tosi hyvältä! Täytyy pitää mielessä. ;)

   Poista
  3. Jep, kannattaa laittaa korvan taakse ;)

   Poista
 2. Tää on jokseenkin outo kommentti sun blogiin mutta kysyn silti :D olen siskosi blogin lukija, mutten jostain syystä pysty kirjoittamaan kommenttia hänen kommenttiboksiinsa. Voi olla että vika on koneessani, mutta voisitko pyytää häntä tarkistamaan jossain vaiheessa että kaikki on asetuksissa kunnossa? Haluaisin kovasti kommentoida! :D en myöskään löytänyt sähköpostiosoitetta tms johon olisi voinut laittaa viestiä.

  Teillä on ihanat blogit molemmilla ja todella kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan näin suoriltaan en osaa kysymykseesi valitettavasti vastata, mutta Marikan sähköpostiosoite on marika2304@hotmail.com. Lisäksi Marykaten Facebookista voi asiaa kysellä: https://www.facebook.com/marikajuliana :)

   Kiitos paljon! :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!