keskiviikko 15. tammikuuta 2014

MAAILMA ON KYLMÄPäästyäni eilen kotiin koulusta jo kahden aikaan, en millään malttanut jäädä sisälle kouluhommien pariin. Vedinkin jalkaan toppahousut, nappasin kameralaukun olalle ja suuntasin pienelle kävelylle aurinkoiseen pakkaspäivään. Näitä kuvia ottaessa pari viikkoa sitten kotiutunut 55-250 mm objektiivi pääsikin kunnolla testiin, ja pikkulintukuvia tulikin otettua melkoinen läjä. Lintu ei vain selvästi tykännyt kuvattavana olosta, yllä olevassa kuvassa se mielenosoituksellisesti pyllistää kameralle...


14 kommenttia :

 1. Toi tokavika kuva on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, tuli ihan kylmät väreet vaikka tässä lämpöhuppari päällä ja teemuki kädessä istuksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, melkoisessa pakkasessa kuvat pn kyllä otettu, mutta oli se sen arvoista! ;)

   Poista
 3. Voi ei miten suloinen tuo lintu, jonka olet saanut kuvaan tallennettua! Tosi laadukkaita kuvia ja hyvää jälkeä olet saanut uudella putkella aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseä hieman harmittaa, kun lintu ei tahtonut pysyä paikoillaan ja kuva ei ole ehkä ihan niin terävä kuin se voisi olla. Uusi putki on kyllä ollut huippuostos, innolla sillä kuvailen. :)

   Poista
 4. Ihania talvikuvia :) Olen niin iloinen, että vihdoin saatiin lunta, jes jes jes! Ja voi tuota söpöä pikkulintua tuossa viimeisessä kuvassa :D <3

  ♥: Eksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eksu! Itse olin jo jossakin vaiheessa sitä mieltä, että enää ei tarvitsekaan tulla lunta vaan voisi suoraan tulla kevät ;) Nyt kun lunta kuitenkin on, niin onhan täällä kaunista <3

   Poista
 5. Ihania kuvia :-) piti myös tulla kehumaan tätä blogin ulkoasua, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Larissa, mahtavaa jos blogin ulkoasu miellyttää! :)

   Poista
 6. Tiedätkö, mä olen miettinyt ihan samaa oman blogini kohdalla, että pitäisikö aloittaa ihan alusta. Mutta en sitten kuitenkaan tiedä..

  Onnea uudelle blogille ja alulle!! Oon vähän heikosti seuraillut blogeja viime aikoina, niin vähän jälkijunassa huomasin tämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kokonaan aloittaminen aina melkoinen riski, melko suuri osa vanhoista lukijoistakin varmasti jättää liittymättä uuteen blogiin. Mutta toisaalta, tuntuu älyttömän hyvältä tämä loikkaus; en aio ottaa enää paineita, vaan teen juuri sitä, mistä tykkään ja ne saavat seurata, joita se miellyttää. Toisaalta voihan sitä vanhankin blogin puolella muuttaa suuntaa, mutta itse kaipasin täysin uutta alkua. :)

   Kiitos Reetta! <3 Itselläkin aina kiireisinä aikoina muiden blogien seuraaminen vähenee, mutta sitten vapaa-ajan lisääntyessä ehtii taas lueskella paremmin :)

   Poista
  2. Oon myös vaihtoehtoisesti miettinyt, että jos vaan poistaa vanhan sisällön blogista ja näin aloittaa ns. alusta vaikka ei uutta blogia tekisikään.. Kuten sanottu, minä olen muuttunut ja blogi siinä mukana..

   Poista
  3. Jep, voihan sekin toimia ratkaisuna :) itse vain halusin säästää myös vanhan blogin sellaisenaan, senkin eteen on tullut tehtyä tuntikausien työ :) mutta tsemppiä sulle pohdintoihin, innolla odotan millaiseen ratkaisuun päädyt ♥

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!