torstai 6. helmikuuta 2014

YKSITOISTASain Millalta haasteen, johon päätin nyt tarttua, kun en uudessa blogissa ole juurikaan itsestäni kertonut.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.

2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
1. Opiskelen luokanopettajaksi sivuaineinani käsityötiede ja kuvataide. Vaikka erityisesti käsityö on sivuaineena melko työläs, en ole hetkeäkään katunut sivuainevalintaani - päinvastoin!

2. Olen hulluna koruihin ja asusteisiin, ja ne ovat suuri paheeni. Vaikken muuta paljoa ostelisikaan, asusteita tulee löydettyä liiankin usein.

3. Rakastan yllättää ja ilahduttaa muita ihmisiä, ja vaikka välillä aika ei (muka) suuriin yllätyksiin riitäkään, haluaisin järjestää kivoja pieniä yllätyksiä ja ilahduttaa läheisiäni ja ystäviäni useamminkin.

4. Narskuttelen hampaitani unissani aina stressatessani (viime aikoina vähän liiankin usein) ja Joona joutuu herättelemään minua kesken yön, että narskuttelu hiljenisi.

5. Olen ihan liian kiltti, ja minun on kovin vaikea sanoa ei silloinkin, kun se oman jaksamiseni kannalta olisi ensiarvoisen tärkeää.

6. Ra-kas-tan valokuvaamista, maalaamista ja käsitöiden tekemistä - kun vain olisi useammin aikaa aloittaa suurempiakin projekteja! Haaveenani onkin, että kesällä ehtisin toteuttaa luovuuttani paremmin. 

7. Aikaisemmin lakkasin jatkuvasti kynsiäni, mutta nykyään teen opintojeni ohella ravintola-alan töitä, enkä voi työpäivinä käyttää kynsilakkaa. Niinpä olen laiskistunut kynsien lakkaamisessa myös vapaa-ajallani.

8. Minulla on tällä hetkellä valtava sisustuskuume; haluaisin ommella ison kasan sisustustyynyjä, maalata tauluja ja vuorata kotimme kynttilöillä sekä valoköynnöksillä.

9. Olen yrittänyt pitää kiinni siitä, että aina kun luen postauksen jostakin blogista, kommentoisin jotakin. Itselle tulee niin hyvä mieli kommenteista, että haluaisin suoda saman ilon muillekin. Aika usein joudun kuitenkin harmikseni luistamaan tuosta periaatteesta, kun muka kiireellä vilkaisee blogeja eikä ehdi kommentoida.

10. Päätin muutama viikko sitten, että lopetan hiusteni värjäämisen ainakin toistaiseksi ja annan niiden kasvaa niin pitkäksi kuin ne kasvavat. 

11. Tätä asiaa ei voi jättää mainitsematta: paras tv-sarja ikinä on Gossip Girl, jonka kaikki kaudet minulla on ja jonka aloitin (en edes tiedä monettako kertaa) alusta vuodenvaihteessa. GG:tä katsoessa on helppo tehdä kässyjuttuja, kun osaan jaksot jo lähes ulkoa!1. Missä tilanteessa/hetkessä hymyilit viimeksi? Juuri äsken, kun Joona tuli kotiin pelaamasta jääkiekkoa. Olinhan ollut jo kolme tuntia yksin kotona!


2. Mikä on paras koskaan näkemäsi elokuva? Niitä on hirveän monta, mutta tämän hetken suosikki on ehkä The Great Gatsby. 

3. Kuvaile lempihetkesi. Kun olen juuri saanut koko kodin siivottua, lakanat vaihdettua päivän ulkona tuulettuneisiin petivaatteisiin ja kynttilät sytytettyä, kaikkialla tuoksuu puhtaalle ja saan käpertyä Joonan kainaloon teekupin ja neuletyön kanssa.

4. Katseletko koskaan tähtiä? Mitä ajatuksia silloin herää? Melko usein iltaisin töistä kävellessäni, ja meinaan aina kävellä ojaan, kun selkä kaarella tuijotan taivaalle. Lähinnä ajattelen tähtien kauneutta ja sitä, miten onnekas olen kun asiat ovat oikeasti näin hyvin.

5. Jos olet tosi nälkäinen esim. töistä tullessasi, mitä valmistat itsellesi syötäväksi? Ruisleipä ja tee on aika hyvä iltavuoron jälkeinen iltapala. Koulun jälkeen kiireruoka on jauhelihakastike ja spagetti.

6. Mikä on eteläisin paikka, jonne olet matkustanut? Las Palmas, joka on toinen niistä kahdesta eteläisemmästä maasta joissa olen käynyt. 

7. Mikä on kallein aarteesi? Tavara-aarteista varmastikin kamerani, johon minulla on tietynlainen symbioosisuhde.

8. Kerro kolme muiden sinulle antamaa lempinimeä. Apua! Minulla ei koskaan ole juurikaan ollut lempinimiä, mutta kummityttö sanoo Anskuksi, isä Anteroksi ja Joona Laululinnuksi (lauluni kuulostaa kyllä enemmänkin variksen kirkumiselta, että en sitten tiedä on tuo lempinimi lähinnä kettuilua...)

9. Mikä on mielestäsi oudointa itsessäsi? En tiedä onko tämä nyt oudointa, mutta pidän yleensä lähes kaikkia vaatteita kauniina, vaikken niitä itse haluaisikaan pitää. Ajattelen yleensä aina, että jonkun päällä nekin vaatteet näyttävät upeilta, ne vain täytyy osata yhdistellä oikein. 

10. Mikä tuoksu on mielestäsi paras? Puhtaiden, tuuletettujen petivaatteiden tuoksu nukkumaan mennessä.

11. Mikä on ehdoton "nounou" pukeutumiseen liittyen? Huppareiden käytön muina kuin koti- tai liikuntavaatteina olen lopettanut aikaa sitten. Kotivaatteinakaan minulla ei ole huppareita kuin yksi vaaleanpunainen hupparimekko.


Minun kysymykseni seuraaville vastaajille:
1. Mikä on intohimosi?
2. Mitä teet kaikkein mieluiten, kun olet allapäin?
3. Mikä on tärkein tavoitteesi vuodelle 2014? 
4. Millaiset asiat inspiroivat sinua?
5. Mikä on mielestäsi paras luonteenpiirteesi?
6. Kuvaile sinulle läheisintä ihmistä kolmella sanalla.
7. Mitä haluaisit tehdä kaikkein mieluiten juuri nyt?
8. Minkä uuden taidon olet viimeksi oppinut?
9. Miten sinut saa nauramaan?
10. Mitä pelkäät?
11. Ketä ihailet?


Kauhea valinnanvaikeus iski haastettavia valitessa, mutta valkkailin lukulistaltani pari alle 200 lukijan blogia, joilta haluaisin tämän haastepostauksen lukea:


SEURAA OMAA:
Intagram @jalokivimeri


10 kommenttia :

 1. Voi ihana Annika♥ Mä näin itseni myös melkein kaikissa sun vastauksissa!:) :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Meidän pitäisi Silja nyt kanssa kyllä mahdollisimman pian nähdä, täytyy järkätä joku viikonloppu, että ehditään vaihtaa kuulumisia :) ♥

   Poista
 2. Olen itsekin ollut joskus kynsilakkojen suurkuluttaja, mutta töitä vielä tehdessäni se vaan jäi, kun se vaan lohkeili niin pahasti :D ja Gossip Girl on kyllä yks parhaista ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja vaikka kynsiä olisi tosi ihana lakkailla, niin jotenkin sitä on vaan laiskistunut... :/ Gossip Girl on ihan loistava, tänäänkin oon ehtinyt jo katsoa kaksi jaksoa :DD

   Poista
 3. Kiitos, että olit valinnut juuri minut mukaan haastettavien joukkoon, se lämmitti mieltäni. <3
  Sain tämän haasteen myös Julialta ja aion ehdottomasti tarttua molempien haasteisiin ja vastata täten yhdessä postauksessa 22 kysymykseen. :) Nyt on meneillään kuuden päivän työviikko, mutta sunnuntaina viimeistään toteutan lupaukseni. Haluan tehdä tämän ajan kanssa kera teekupposen. :)
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että haaste ilahdutti, mielelläni lukisin vastauksesi :)
   Ihanaa viikonloppua sinullekin, Reetta! ♥

   Poista
 4. Olipa kiva postaus :) Vaikutat kyllä niin ihanalta ihmiseltä Annika ♥

  ♥: Eksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa että tykkäsit ♥ Tiedätkö, tällaiset kivat kommentit aina lämmittävät mieltä ihan hirmuisesti! Rentouttavaa viikonloppua! ♥

   Poista
 5. Voin samaistua tuohon, että tavoitteena on kommentoida blogien postauksiin sitä mukaan kun niitä lukee. Mutta ei ole oikein onnistunut. Laiskuus selvästi vaivaa, ja mielenkiinto blogimaailmaa kohtaan on pelottavasti hiipumassa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, valitettavasti sitä on aina olevinaan niin kiireinen tai muuten vain ei jaksa kommentoida, vaikka tietää miten iloiseksi kommentit bloggaajan tekevät. Mutta eikös se yritys ole tärkein? ;)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!