tiistai 4. helmikuuta 2014

JOHDOKASTA


Molla Millsin Virkkuri -kirjan selailusta koululla aiheutui se, että eilen illalla kaivoin vielä virkatuista tuolinpäällisistä ylijääneet langat esiin. Teimme isäni kanssa tammikuussa (tai siis iskä teki, tyttö katseli ja "auttoi") keittiöön kulmahyllyn ja radio saikin heti paikkansa hyllyltä. Hyllyn kiinnityksestä asti minua on kuitenkin suunnattomasti häirinnyt valkoista seinää vasten kiemurteleva musta johto. Virkkurista löytyikin vinkki johtojen päällystämiseen kiinteillä silmukoilla, enkä millään malttanut olla kokeilematta heti eilen illalla. Aluksi johdosta piti tulla kokovalkoinen, mutta koska virkattujen jakkaroiden paikka on tuossa nurkassa, sopivat samat langat mielestäni myös johtoon erinomaisesti. Söpöä, sanon minä, mutta mitä te sanotte?


8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Jep, ihan toista kuin musta johto valkoista seinää vasten. Olinkin miettinyt, voisiko johdon maalata mutta onneksi en moiseen ryhtynyt! Koulukaverin kanssa mietittiin, että samalla idealla voisi virkata esimerkiksi telkkaritason johtorykelmän siistiksi nipuksi, tosin siinä hommassa täytyisi olla varma, että haluaa johtojen olevan yhdessä jonkin aikaa ;)

   Poista
 2. Kivan näköinen! Ja jakkaroiden päällisten lisäksi langan raidallisuus sopii mielestäni hyvin tuohon seinäpanelointiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, omaakin silmää johto miellyttää nyt kovasti :) Ja onhan tuo mukavan erilainen, kun aina meinaan sortua siihen valkoiseen kaikessa.

   Poista
 3. Iiik miten ihana idea! Mä kans inhoan niitä joka puolella olevia johtohässäköitä, ne jos mitkä saa välillä sisustajan turhankin ahdistuneeksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihastuin tuohon heti Virkkuria selatessani, ja illalla oli pakko napata koukku käteen :D Joo, ja kun ne johdot on aina niin tylsän värisiä ja keskenään erivärisiä ja kiharaisia ja niitä on kaikkialla. Huoh!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!