keskiviikko 19. helmikuuta 2014

MINTTU SEKÄ ANNIKA



Olen onnistunut sytyttämään intohimoisen rakkauden keväisen pastelliseen mintunvihreään. Tällä hetkellä puikoilla kilisee vaihteeksi mintunvihreä bolero, joka syntyy samalla ohjeella kuin PUIKOILLA. -postauksen roosanvärinen yksilö. Ehtiväinen graduparini oli leipaissut minulle ystävänpäivälahjaksi rapeita herkkupikkuleipiä ja pakannut ne kauniin mintunvihreään Tigerin peltirasiaan, eli uusi väri-intohimoni ei ole häneltäkään mennyt ohi. Lisäksi puhelimeni sai uutta eloa mintunvihreistä kuorista ja uusista timantein koristelluista kuulokkeista, kyllä nyt kelpaa nautiskella musiikista työmatkojen aikana. Joonalle kostoksi siitä, että miekkonen keitteli eilen kahvinsa uuteen Mymmeli -mukiini, varastin tänään herran synttärilahjaksi saaman Nipsu -mukin sen täydellisen värin vuoksi. Sitä saa mitä tilaa - etenkin, jos se sattuu olemaan minttua. Kertokaahan, mitkä värit himottavat teitä näin kevään lähestyessä?


16 kommenttia :

  1. Mä aloin just maalaamaan kuviksessa tosi minttuista taulua :DD Meillä menee värivillitykset yksiin!

    VastaaPoista
  2. Mää oon myös ihan täysillä hurahtanut tuohon mintunvihreään!♥
    Näin kevään tullen mun päältä löytyy aivan takuuvarmasti ainakin pastellisia sävyjä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mintunvihreässä on vaan joku oma viehätyksensä, se on niin herkkä mutta silti raikas ♥
      Ah, mulla olisi mielessä yksi ihan täydellinen pastelliasu, sopivia kelejä odotellessa ;)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Jep! Sä olitkin saanut lahjaksi ne ihanan sävyiset Nappulat, niitäkin aloin itse himoita ;) ♥

      Poista
  4. Mulla ei tällä hetkellä ole vielä mitään tiettyä väriä, jota haalisin ympäilleni niin että voisi laittaa kevään syyksi, mutta viime keväänä se taisi olla metsänvihreä. :D Se oli sinänsä huvittavaa, kun kyseessä on hyvin syksyinen väri, varsinkin kun sen yhdisti silloisiin hyvin oransseihin hiuksiini. Nyt mulla on päällä ehkä eniten murrettuja sävyjä, kuten viininpunaista tai tummanlilaa/-sinistä, mitkä eivät nekään kovinkaan kevättä edusta. Mutta mulla eivät värit muutenkaan elä yksiin vuodenaikojen perinteisempien värien kanssa - esimerkiksi ainoa mintunvärinen vaateparteni on yksi paksu villapaita, jota ei kyllä käytä kuin talvella. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua tosiaan, että sulla kevätväri on sitten ainakin viime vuonna ollut monen mielestä melko syksyinen väri :) Itselle kun käy niin, että kevään lähestyessä alkaa aina automaattisesti innostua pastellisävyistä ja kirkkaammista väreistä :)

      Poista
    2. Niin, tosin mä en oo koskaan ollut oikein pastellisävyjen ylin ystävä, ne ei oikein sovi mulle, joten varmaan siksi tulee usein skipattua kokonaan. :) Aijoo ja vielä sanoa, että tykkään kovasti tuosta miten oot muokannut nää kuvat, erityisesti nuo reunat. Kivaa vaihtelua. :)

      Poista
    3. Itselläkin on kyllä joitakin värejä, jotka jättää suosiolla väliin vaikka kuinka muodikkaita olisivatkin. :)
      Ja kiitos, halusin välillä testata jotain uutta, kiva jos miellyttää :) ♥

      Poista
  5. Tämän vuoden "virallinen" väri on kuulemma kirkas orkidea. Itse tykkään kyllä paljon enemmän mintusta, varsinkin värin maanläheisemmistä sävyistä. Se on kivan pirteä ja raikas (ja tuo Nipsu-muki on yksi niistä muutamista, joita vielä kovasti toivoisin omaan kuppikuntaani)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ookkaan tiennyt, että on olemassa vuoden virallinen väri! Onhan tuo ihan kiva väri, mutta kyllä mintunvihreä on kivempi ;)
      Nipsu on kyllä söpö, onneksi Joona tuskin pahastuu jos lainailen sitä välillä :)

      Poista
  6. Mintunvihreä on kyllä yksi minunkin suosikeistani ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää siltä, että meitä mintunvihreän rakastajia on aika monta! ;) ♥

      Poista
  7. Hihii, mä join aamukahvini samaisesta Nipsusta tänään! <3 Tässä postauksessa oli kyllä maailman herttaisimmat kuvat, ihana värimaailma ja tunnelma. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen Noora! Mintunvihreä kyllä jotenkin kolahtaa tällä hetkellä niin paljon, että se ansaitsi jopa ihan oman postauksensa ;)

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!