maanantai 13. tammikuuta 2014

OMA.

Follow my blog with Bloglovin


Tervetuloa lukemaan OMA -blogia!

Blogin nimi kuvastaa kaikkea sitä, mitä olen bloggaamiselta jo jonkin aikaa kaivannut. Kirjoitettuani yli kahden vuoden ajan pääasiassa tyyliin ja hömppään painottuvaa Operaatio Jalokivimeri -blogia, kaipasin jotakin uutta, herkempää ja enemmän minua. OMA on minun oma pakopaikkani arjen paineista, valokuvapainotteinen oma kaunis maailmansa.


Ruudun takana inspiroituu ja toivottavasti myös inspiroi Annika, 23-vuotias käsitöihin, kirppistelyyn ja valokuvaukseen hurahtanut luokanopeopiskelija. Tyyliblogin kirjoittamisen alettua ahdistaa, olen kaivannut blogia, josta minun ei tarvitse stressata. Sen vuoksi halusin aloittaa täysin puhtaalta pöydältä ja kokeilla siipiäni uuden blogin muodossa. Päätös muhi pitkään ja oli vaikea, mutta uskon sen olleen täysin oikea - olen ainakin hirmuisen innoissani tästä uudesta blogistani!


Haluan panostaa blogin valokuviin niin paljon kuin kykenen, joten postauksia ei luultavasti tule aivan joka päivä. Blogiini tulen myös lisäilemään tee se itse -ideoita ja muita käsityöjuttuja, joita vapaa-ajallani sekä koulussa käsityön sivuaineen puitteissa teen. Toivottavasti te innostutte OMAsta yhtä paljon kuin minä!

Seuraa OMAa:

Bloglovin'
Instagram @jalokivimeri

Ota yhteyttä operaatiojalokivimeri@hotmail.fi


38 kommenttia :

  1. Oi että. Innolla oottelen uusia blogiseikkailuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että joku on ainakin melkein yhtä innoissaan kuin minä! ;) <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jee! Itse olen aivan täpinöissäni uudesta blogialusta :)

      Poista
  3. Ooo, ihanaa :) Heti pitää jäädä lukijaksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että olet jo löytänyt uuden blogin puolelle! <3 :)

      Poista
  4. Hei mahtavaa, ainakin ihanan uuden ulkoasun olet tehnyt:) Jään innolla seurailemaan! Kerropas nyt samalla, miten nuo siniset kommenttiboksit tehdään? Voisin kokeilla myös omassa blogissa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lotta, melkoinen väsääminen ulkoasussa kieltämättä oli, kun koodia opettelin muokkaamaan :)
      Voi kuule, en muista ollenkaan, mihin koodin osaan nämä kommenttiboksit muokkasin. Olen ihan toivoton koodien kanssa, ja tämän blogin ulkoasun kanssa menetin koodineitsyyteni. Vinkkejä koodin muokkaamiseen etsin mm. Koodikielellä -blogista (http://koodikielella.blogspot.fi/) jota kannattaa käydä kurkkimassa! :)

      Poista
  5. Mahtava juttu! Oon lukenu sun blogia vaikka en välitä niinkää hömpästä ja tyylistä. Joten tää on varmaan mun mieleen :)
    -lepe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, ihana kuulla että uudelle blogille on teidän lukijoidenkin puolesta kiinnostusta! :)

      Poista
  6. Onpa kiva että aloitit uuden blogin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! Toivottavasti uusi blogi vastaa odotuksia! <3

      Poista
  7. Jee ihan mahtavaa! :) Kirjoittelinkin kommenttia jo vanhan blogin puolelle, mutta en ole varma katosiko se taas mystisesti, kun oli ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa.. Jos katosi, niin pointti oli se, että ihanaa kun jatkat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommenttisi tuli kyllä Operaatio Jalokivimerenkin puolella perille, mutta kiva että kävit myös tänne jättämässä kommenttisi! :)
      Mahtavaa, että olette noin ihanan kannustavia <3

      Poista
  8. Voi Annika tämä kuulostaa aivan, noh, SINULTA. Ihanaa, että otit rohkean askeleen ja muutit uuteen osoitteeseen, innolla jään odottamaan mitä tuleman pitää! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Noora <3 Tämän askelen ottaminen kieltämättä jännitti - ja jännittää edelleen - älyttömän paljon, mutta toisinaan rohkeita ratkaisuja on pakko tehdä. Itsekin odotan innolla, millaisiin seikkailuihin tämä uusi blogi minut viekään! :)

      Poista
    2. Toivottavasti et pahastu, mutta linkitin uuden blogisi tuonne Re:fan etusivulle Bloggaajien Nostot-kohtaan. ;) ♥

      Pirtsakkaa pakkaspäivää!

      Poista
    3. Eihän tuosta voi pahastua, kiitos ihanainen! <3 Mukavaa päivää sinnekin! :)

      Poista
  9. Oi, olen aivan varma, että tämä tulee olemaan nappi juttu! Olet niin hyvä kuvaamaan, että jään innolla odottamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi miten hyvältä tuntuu, kun uskotte muhun näin paljon! Mahtavaa kuulla, että uusi tulokas otetaan näin hyvin vastaan :)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Lila! Ulkoasun eteen on kieltämättä nähty melkoisesti vaivaa ;)

      Poista
  11. ooooh! säikähin että oot kokonaan lopettamassa, onneks on nyt tämä uusi blogi, onnea sille!♥ oot lemppari bloggaaja ja hirmu kaunis♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan kokonaan malta bloggailua lopettaa, mutta uusi suunta oli pakko ottaa, kun vanha blogi alkoi liiaksi ahdistaa. Kiitos kauniista sanoistasi, ja tervetuloa uuden blogin pariin <3

      Poista
  12. <3 Onnea uudesta alusta! On käynyt itselläkin välillä mielessä mutta edelleen saman osoitteen alla kirjoittelen, samaa sekalaista settiä ^^ Hih. Ihanan raikas ulkoasu muuten, tykkään kovasti! Lempiväri<3

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tämä uuteen osoitteeseen muuttaminen melkoinen riski, mutta toisaalta karsiutuvat pois ne, joita juttuni eivät muutenkaan ole enää aikoihin kiinnostaneet. Kiva kuulla, että ulkoasu miellyttää sinunkin silmääsi - jotenkin olen itsekin alkanut lämmetä mintunvihreälle ;) <3

      Poista
  13. Olen lukenut vanhaa blogiasi ihan sen alusta saakka ja viime aikoina huomasin, että postausten määrä väheni rajusti ja blogin aiheet ikäänkuin oli keksimällä keksittyjä. Toki seassa oli myös paljon hyvää ja ilolla luin jokaisen postauksen. Olet kuitenkin todella rohkea, kun perustit uuden blogin (ja uskalsit jättää vanhan taakse) ja toivon sen tuovan sinulle takaisin sen bloggaamisen ilon!

    En oikein tiedä, mikä tämän kommentin idea on, mutta mahtavaa, ettet lopettanut bloggaamista kokonaan! Oikein hyvää tätä vuotta sinulle ja menestystä uudelle blogillesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin toivon - ja uskon - uuden blogin tuovan takaisin sitä innostusta, mitä minulla bloggaamista kohtaan aikaisemmin oli. Vieläkin koin Operaatio Jalokivimeren kanssa silloin tällöin innostuksen ja inspiraation hetkiä, mutta ihan liian harvoin. Tämän uuden blogin puolella aionkin päästää luovuuteni valloilleen! ;)

      Kiitos ihanasta kommentistasi, ja mahtavaa uutta vuotta sinullekin! <3

      Poista
  14. Mahtavaa kuulla, että uuden blogin käynnistymistä odotellaan innolla, sillä niin tehdään täälläkin! ;)
    Kiva, että olet löytänyt tiesi uuteen osoitteeseen. <3

    VastaaPoista
  15. Tää uusi blogi näyttää ihanalta! Tykkään hurjasti tästä ulkoasusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, voit kuvitella miten paljon vaivaa ja aikaa tän ulkoasun eteen on käytetty :D Mutta kiitos, itsekin tykkään kyllä tästä paljon! :)

      Poista
  16. hei wau ! heti kun tulin tänne niin katoin että tää blogi on aihepiiriä ja ulkoasua myöten jotenkin niin sua! hyvä blogivalinta ja sanoisin, että aika hieno juttu että lähdet erottautumaan tästä valtavasta "hömppämassasta" omalle tiellesi! varmasti myös monet lukijat arvostavat, ainakin itse, sillä ns. taiteellisempia ja visuaalisesti huoliteltuja blogeja on mielestäni täällä virtuaalitodellisuudessa aivan liian vähän :) jään seurailemaan, tietenkin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö oon itse ihan samaa mieltä, tää blogi tuntuu nimensä mukaisesti niin omalle!
      Ihanaa, että säkin siirryit tänne uuden blogin puolelle ♥

      Poista
  17. Aivan ihana ulkoasu tässä blogissa! Vanhaakin blogia seurailin anonyymina sivusta, mutta nyt taidan liittyä ihan lukijaksikin. Todella rohkeaa jättää kerralla kaikki vanha taakseen ja aloittaa alusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra kivasta kommentista, ihanaa että liityit lukijaksikin! ♥

      Poista
  18. Rohkea veto, nostan hattua ja liityin lukijaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se rohkeutta vaatikin, mutta tuntuu ihan oikealta. Tervetuloa lukemaan! <3

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!